2009-10-16 16:28:32• hírek • Parajdi Andrea

Érdekel a filmezés?

Új tanfolyamot indít a Szatmár Megyei Művészeti Iskola, amelyen operatőröket és vágókat képeznek ki.

A Művészeti Iskola munkatársai az elmúlt években azt tapasztalták, hogy a fotó, videó és a design területét illetően egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a fiatalok körében. Az oktatási intézményben már régebb óta tartanak fotótanfolyamot, amelyet most a 2009/2010-es tanévtől kezdődően videó-operatőr és vágó képzéssel is kiegészítenek.

Az iskola legújabb tanfolyamára minden olyan fiatalt várnak, aki érdeklődik a filmezés iránt, vagy aki már abban is biztos, hogy a jövőben ezen a szakterületen szeretne elhelyezkedni. A képzésre nem csupán azok jelentkezhetnek, akik most ismerkednek a szakmával, hanem azok is, akiknek már vannak bizonyos alapismereteik, ám profi szinten akarnak belelátni a videózás világába.

A tanfolyam két éves képzésből, azaz négy szemeszterből áll, amelynek befejeztével a résztvevőknek egy a Kultuszminisztérium által elismert bizonyítványért kell vizsgázniuk. A képzéssel megszerezhető diploma nem csak a szakmában való elhelyezkedés lehetőségét teremti meg, hanem az engedélyek beszerzésekor előnyt jelent azok számára is, akik hasonló területen céget kívánnak alapítani.

A képzésre október 31-ig lehet jelentkezni a Művészeti Iskola székhelyén, Szatmárnémetiben a Ioan Slavici út 6 szám alatt. Bővebb információk a 0261-715452-es telefonszámon is kérhetők. A tanfolyam egy évre 350 lejbe kerül. Oktató Schwarczkopf István.


Videó-operatőr és -vágó tanfolyam indul a Művészeti Iskolában.
Videó-operatőr és -vágó tanfolyam indul a Művészeti Iskolában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: