2012-12-21 09:47:41• hírek • Blikk.hu

Erdeit elhagyta a felesége!

A korábban két súlycsoportban is világbajnoki övet szerző profi ökölvívó élete talán legnehezebb időszakát éli.

Ugyan állásajánlatot kapott a honi bokszszövetségtől, edzőterme is lassan nyitásra kész, megnyerte a két és fél éve húzódó perét az Universum Box-Promotion ellen, sőt amerikai promótere, Lou diBella révén tavasszal akár újra ringbe is léphetne, ám az apró sikereknek képtelen örülni, magánélete romokban hever – elhagyta a felesége, Arabella.

A Madár becenevű bokszoló 2005 nyarán vette el az egyik ausztriai edzőtáborban megismert, spanyol származású szerelmét. Rá bő egy esztendőre született fiuk, Viktor, a pár boldogsága pedig határtalan volt.

– Régimódi ember vagyok, csak egyszer szeretnék esküvőt tartani. Épp ezért választottam olyan lányt, aki mindenben tökéletes nekem, s az egész életemet le tudom élni mellette – jelentette ki akkoriban az ökölvívó, ám úgy tudjuk, két éve már állandósultak a problémák kapcsolatukban.

Az összecsapásokat megelőző, fizikálisan és mentálisan is megterhelő felkészülési időszakok, a többhetes távollétek nem erősítették az érzelmeket, bár Erdei több mentőakciót is indított a házasság megmentéséért, már csak gyermekük miatt is. A jelek szerint azonban ezek csak ideig-óráig segítettek. Egy hónappal ezelőtt Arabella összecsomagolt és egy budapesti albérletbe költözött, teljesen összetörve ezzel az idáig sikerrel titkolózó öklözőt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: