2016-12-07 11:52:06• hírek • Választási hirdetés

Erdei: az Szatmár megyei emberek politikailag érettek

„Az elmúlt egy hónapban jelöltként tapasztaltam a „suttogó" kampány előnyeit és hátrányait. Összességében elmondhatom, hogy a nagy felhajtással járó plakát- és molinó harc híján, sokkal személyesebb, közvetlenebb, vagyis emberközelibb kampányt folytathattunk" - fogalmazott Erdei D. István, parlamenti képviselő és képviselőjelölt.

A kültéri elemek sokasága talán kényelmesebbé tették a pártok és jelöltek számára a kampányt, hiszen meg voltak győződve, hogy üzeneteik eljutnak a választópolgárokhoz, ennek ellenére a sok kidobott pénz már a jóízlés és az emberek tűréshatárát súrolta, sőt időnként át is lépte.

Erdei D. István számos Szatmár megyei települést keresett fel az elmúlt egy hónapban. Szóbaállt az önkormányzatok vezetőivel, a történelmi egyházak lelkészeivel, és lehetőség szerint minél több választópolgárral. „Tapasztalataim szerint a Szatmár megyei emberek politikailag érettek, megértették a választások fontosságát és szívesen vették a jelölttel folytatott közvetlen beszélgetést, még a telefonbeszélgetéseket is" - fejtette ki a parlamenti képviselő.

Erdei az elmúlt négy évben a Nagykároly és Tasnád környéki választókerületnek volt a parlamenti képviselője. Az ezekben a településeken tett látogatások során az elmúlt négy év kiértékelése mellett a választópolgárokkal együtt tervezte a következő négy év teendőit.

A képviselő az önkormányzati vezetőkkel együtt a legfontosabbnak a megkezdett infrastrukturális beruházások befejezését és újabbak elkezdését látja. Érendréden a víz- és szennyvíz hálózat kiépítése után a következő feladat az utak leaszfaltozása, míg a mezőfényieknek a települést Nagykárollyal összeköztő út leaszfaltozása a prioritás.

Az RMDSZ megyei vezetőségével egyetemben Erdei továbbra is prioritásként kezeli a 108M-es út korszerűsítését, mely Tasnádról indulva, Tasnádszántót, Érendrédet, Mezőteremet, Nagykárolyt és Börvelyt is érinti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: