2011-07-05 16:01:15• hírek • Szatmár.ro

Erdei Anita nyerte a pocakszépségversenyt

Első alkalommal rendezett babaváró pocakszépségversenyt a Szatmár.ro hírportál, s a verseny hatalmas sikernek örvendett. Lehet, hogy az értékes nyeremények voltak az igazán csábítók, a kisebb Facebook-os és egyéb kampányt követően több ezer szavazat, azaz lájk érkezett a résztvevő kismamákra.

A díjátadásra kedd délután került sor a nyereményjáték fő támogatójának, a Primul Zambet webáruház szatmárnémeti bemutatóüzletében, az Unirii utca 6 szám alatt. A díjakat a webáruház társtulajdonosa, Nagy Szabolcs, a díjat felajánló Primagym Aerobic és Fitness Center tulajdonosa, Ilyés Ilona és a Szatmár.ro hírportál marketingigazgatója, Barta Zoltán adták át.

Az első helyezett 2877 begyűjtött lájkkal Erdei Anita lett, nyereménye egy 1500 lej értékű, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának, a Primul zambet webáruháznak  az oldaláról szabadon választható babakocsi, a terhesség egész időtartamára szóló kismamatorna bérlet és a szülés után egy havi korlátlan aerobik vagy fitnesz bérlet a Primagym aerobik cycling es fitness központ félajánlásával.

A második helyezett Buzogány Ágota lett, 2182 szavazattal, az ő nyereménye egy 200 lej értékű vásárlási utalvány lett a Primul Zambet webáruház  felajánlásával, továbbá egy 10 alkalmas kismamatorna bérlet és a szülés után egy egyhavi, 14 alkalmas aerobik vagy fitneszbérlet a Primagym aerobik cycling és fitness központ felajánlásával.


Kürti Boglárka, Erdei Anita és Buzogány Ágota
Kürti Boglárka, Erdei Anita és Buzogány Ágota


Utóbbi nyereményt Ágota - mivel nem Szatmárnémetiben lakik - felajánlotta a harmadik helyezett Kürti Boglárkának, ő pedig a saját Primagym-ajándékát adta tovább, így a verseny negyedik helyezettje is ajándékot kap. De ne szaladjunk ennyire előre! A 770 szavazatot begyűjtő Kürti Boglárka így a 100 Lej értékű vásárlási utalványt nyerte a Primul zambet webáruház felajánlásával, valamint a 14 alkalmas aerobik vagy fitnessbérletet.

A negyedik helyezett is kapott jutalmat tehát: Kürti Andrea (692 szavazat) egy egyhavi, 8 alkalmas aerobik vagy fitnesz bérletet nyert a Primagym aerobik cycling és fitness központ jóvoltából.

A díjátadást követően a nyertest kérdeztük arról, hogy hogyan sikerült ilyen sok szavazatra szert tennie. A válasz egyszerű: a Nagykárolyi elméleti líceumban tanító kismama igen népszerű a diákok körében, akik kérés nélkül segítettek a szavazatok begyűjtésében.

A nyerteseknek gratulálunk!


Buzogány Ágota átveszi a nyereményét
Buzogány Ágota átveszi a nyereményét


Kürti Boglárkának Ilyés Ilona adja át az aerobik és fitness bérletet
Kürti Boglárkának Ilyés Ilona adja át az aerobik és fitness bérletet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: