2008-11-13 17:20:10• hírek • Parajdi Andrea

Épülnek a plázák

A gazdasági válság miatt nem állnak le a bevásárlóközpontok kiépítésének munkálataival a beruházó cégek. Mint ismeretes, a városban három pláza felépítése van folyamatban.

Ilyés Gyula polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy néhány hét kimaradás után tovább folytatódik a Lucian Blaga sugárúton az Armonia Pláza építése. Mint kiderült, a gazdasági válság miatt nem fog csúszni a jövő év végi átadás, pontosan olyan ritmusban valósul meg a mall építése, ahogyan azt korábban a beruházó ígérte.

Régebben portálunkon is olvashattak arról, hogy a Károlyi út és a Golescu híd lábához tervezett Real Magnum Pláza beruházása jogi problémák miatt stagnál, ezért nem fogadta el a városi tanács a területrendezési tervüket. Ilyés elmondta, a napokban tárgyalt a Real Magnum bécsi képviselőivel, akikkel a bevásárlóközpont városrendezési tervéről egyeztetett, amelyet még idén decemberben a városi tanács elé terjesztenek. A Corvinilor utcára tervezett Atrium Center is újabb stádiumba érkezett, a bontásokat követően most már elkezdődött az építkezési munka is.

-Mindenki érdeklődik, és mindenki kíváncsi, hogy mi a helyzet a plázákkal. Jelen esetben azt tudom mondani, hogy mindhárom beruházás folyamatban van, s látni lehet a beruházók komoly szándékait -fejtette ki Ilyés.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: