2011-07-13 14:05:09• hírek • M. T. R.

Éppen aszfaltozzák, s a korlátokat is készítik már

Valószínűleg a hónap végére, augusztus elejére viszont bizonyosan befejeződnek a börvelyi Kraszna-híd rendbetételi munkálatai - mondta hírportálunk érdeklődésére Kiss Zoltán alpolgármester. Az elöljáró örömének adott hangot ennek kapcsán, hiszen amint kifejtette, ha a megyei önkormányzat nem finanszírozza a munkálatokat, akkor gyakorlatilag továbbra is el lett volna zárva a külvilágtól a település.

A börvelyi hídon ugyanis kilenc tonnánál nehezebb járműveknek tilos volt áthajtaniuk. Azonban például egy katasztrófahelyzetkor ez nagy gondot jelentett volna, hiszen még tűzoltóautó sem juthatott volna át biztonságosan a folyó másik partjára.

A reggeli órákban csak egyik sáv volt használható, a másikon már hozzákezdtek az aszfaltozás előkészítéséhez. Bő egy órával később már a kis hídon haladhatott át a közúti forgalom.

Az aszfaltozás előtt egyébként alul-felül leszigetelték a hidat (korábban ugyanis az esővíz és a téli fagyok komoly kárt tettek a létesítmény belső szerkezetében), a közeljövőben pedig a korlátokat szerelik fel a hídra.


a

a

a


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: