2012-03-02 13:53:20• hírek • Szatmár.ro

Eponge: főszerepben a divat és az alacsony árak!

Március elsején kihagyhatatlan akcióval nyitotta meg boltját Szatmárnémetiben az Eponge Fashion Paris. A divatpiacban még fiatalnak számító márkanév a francia luxust, az eleganciát és a kreativitást egyesíti magában elérhető áron.


A legfrissebb tavaszi trendekkel és pénztárcabarát árakkal várja a szatmáriakat is március elsejétől az Eponge Fashion Paris, melynek legújabb állomása a Grand Mall. Elegáns, stílusos és attraktív férfi és női alapdarabok, kiegészítők és gyerekruházati cikkek várják a vásárlókat naponta 10-22 óra között a Grand Mallban.

A konfekció-piac átalakulása illetve a vásárlók igényének felismerése a jó minőségű, különleges termékek iránt, arra sarkallta az üzletet, hogy a még fiatal francia márkanév forgalmazójaként jelenjen meg a hazai közönség előtt.  Célja elsősorban az, hogy a francia divat-márka kollekcióival bővítse a hazai piac kínálatát.



Az Eponge Fashion Paris hazánkban egy már széles körben elterjedt és közkedvelt divatbolt, mely a közeljövőben ösztönözni szeretné a hazai divattervezőket is arra, hogy újra felfedezzék a francia divatot, a minőségi női, férfi és gyerek konfekciót, és mindezt saját elképzeléseikkel ötvözzék.

Az Eponge divatos, minőségében igényes, a mai trendeket feltétlenül követő és minden korosztály számára hordható ruházatot kínál. Az ide betérők többnyire modern, az aktuális trendnek megfelelő és kényelmes ruházati cikkeket találnak kihagyhatatlan áron.

A kedvező árak mellett most hihetetlen akciókkal várják a vásárlókat: aki 50-99 lej értékben vásárol egy 50 lej értékű ajándékutalványban részesül, aki 100-159 lej értékben választ valamit, az két 50 lejes kupont kap, aki pedig 150-199 lej értékben vásárol annak három ajándékutalvány jár és így tovább. A 200 lej feletti vásárlók is kapnak ajándékutalványokat, de csakis akkor, ha vásárlásukkor még nem használtak fel kupont.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor látogass el Te is az Eponge Fashion Parisba, mely minden nap 10-22 óra között várja a vásárolni vágyókat a Grand Mall 1. emeletén (Iuliu Maniu utca 2. szám).

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: