2012-02-27 15:00:13• hírek • (x)

Eponge bolt nyílik a Grand Mallban

Az Eponge Fashion Paris boltja március elsején kihagyhatatlan akcióval nyitja meg kapuját.

Folyamatosan bővül a Szatmárnémeti régi központjában található Grand Mall kereskedelmi központ boltjainak a száma. Március elsejével pedig egy újabb világmárka, a párizsi Eponge nyitja meg boltját, ráadásul nem is akárhogy: az első kétszáz vásárló vásárlási utalványt kap, amivel újabb márkás ruhadarabokat vásárolhat meg a párizsi divat világának ruháit elérhető árakon kínáló üzletben.

Az Eponge Fashion Paris egyébként egy fiatalnak számító márkanév, amely a nonkonformizmust, luxust és kreativitást egyesíti magában, párizsi stílusban de elérhető árakon. A Grand Mallban megnyitandó bolt kialakításakor a minimalista koncepciót követve, mégis látványos kirakattal várja a férfi és női vásárlókat, akik kedvükre válogathatnak majd a számos kiegészítőből és divatcikkből. Ha valaki elegáns mégis kényelmes ruhadarabokat szeretne vásárolni, az jól teszi, ha benéz majd az Eponge boltba, mert biztosan megtalálja a számára megfelelő árucikkeket.

Azok pedig, akik az első kétszáz vásárló között térnek be a Grand Mall legújabb boltjába, 50 lejes vásárlási utalványt kapnak ajándékba. Azok pedig, akik a további meglepetések és akciók iránt érdeklődnek, érdemes ellátogassanak a Grand Mallba március elsején!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: