2019-06-12 16:04:24• hírek • x

Építs elektronikai szakterületen karriert a Zollner vállalattal!

A Zollner 1965 óta folyamatos fejlődésben van, melynek köszönhetően egy egyéni vállalkozásból az elektronikus gyártási szolgáltatók top15-ös élmezőnyébe küzdötte be magát. A vállalat mindig is a hosszú távú, stabil alapokon álló partnerkapcsolatokra, illetve a konstans minőségre építkezett, s ennek köszönhetően több országban mintegy 20 telephellyel van jelen, melyből kettő épp Szatmár megyében, Szatmárnémetiben és Szatmárpálfalván található.

Lévén, hogy a Zollner a régió legnagyobb mechatronikai szakterületű szolgáltatója, a vállalat szeretne az elektronikai, automatizálási, telekommunikációs, elektromechanikai vagy energetikai tanulmányokat végző fiataloknak karrierépítési lehetőséget biztosítani, mégpedig itt, Szatmár megyében, ahogy arra mottójuk is utal: Itthon, Együtt - A Jövő.


Ennek megfelelően a vállalat támogatja a Szatmár hazavár nevű kezdeményezést is, ugyanis közös céljuk, hogy a tanulmányaikat sikeresen befejező fiatalokat hazahozzák szülővárosukba. Ennek jegyében minden hallgatót nagy szeretettel várnak június 20-án, 11 és 20 óra között a kolozsvári BT Arénában megrendezésre kerülő állásbörzére, ahol a Zollner standjánál az érdeklődők megtudhatják, milyen szakmai előrelépési lehetőségek várnak rájuk a vállalatnál.


Ha szeretnél egy ultramodern környezetben, a szakmai fejlődés lehetőségével dolgozni, akkor böngészd végig a szabad állások listáját, és jelentkezz online a www.zollner.ro oldalon, vagy küldd el önéletrajzodat a cariera@zollner.ro címre.


Szabad állások:

  • gyártási mérnök
  • rendszertesztelő mérnök
  • elektroenergetikai mérnök
  • rendszergazda - Network System Management
  • rendszergazda - Desktop Management
  • felületszerelési (SMT) műhelyvezető
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: