2009-08-21 10:22:33• hírek • Parajdi Andrea

Építkezzen okosan a RŐFIX segítségével

Házépítéskor még ha sokan el is vesznek a rengeteg apró részletben, arra azért mindenkinek oda kell figyelnie, hogy amit elvégeztet az időtálló legyen...hiszen mi másért építenénk házat, ha nem azért, hogy évekig otthonra leljünk benne. Ha minőségre vágyik az öt év garanciát kínáló RÕFIX Kft.-vel okosan építkezhet.

Az ausztriai székhelyű RŐFIX Kft. Európa egyik legnagyobb vakolatgyártó vállalata, amely 1888 óta foglalkozik építőanyagok fejlesztésével és gyártásával. Kiváló minőségű, környezetbarát építőanyagait immár több mint tíz országban forgalmazzák.

Romániában Nagybánya a RÕFIX termékek kizárólagos forgalmazója, azonban országszerte immár öt másik városban is közvetlenül hozzáférhetünk a vállalat kínálatához. Temesvár, Suceava, Máramarossziget és Avasfelsőfalun kívül immár Szatmárnémetiben is találhatunk RÕFIX bemutatóboltot. Városunkban a Terrahaus Kft. forgalmazza és kivitelezi az osztrák vállalat több mint száz év alatt kifejlesztett hamisíthatatlan termékeit.

A RÕFIX olyan speciális vakolatokat kínál az építkezők számára, amelyek hosszú éveken keresztül megőrzik minőségi állagukat, úgy ,hogy közben Ön évek múltán is azt érezheti, mintha otthonának homlokzatát frissen festették volna. A RÕFIX a legtöbb vállalattal ellentétben nem két, hanem öt év garanciát vállal minden általa végzett munkára.

 


Ha minőségre vágyik az öt év garanciát kínáló RÕFIX Kft.-vel okosan építkezhet.

Ha minőségre vágyik az öt év garanciát kínáló RÕFIX Kft.-vel okosan építkezhet


Kínálnak olyan gumírozott nemesvakolatokat, amelyek nem repednek, vagy akár olyanokat, amelyek könnyen tisztíthatók, sőt manapság már olyan vakolatokkal is fedhetjük otthonunkat, amelyeknek öntisztító hatásuk van. A RÕFIX minden esetben ügyfelei igényei szerint dolgozik, így még a nemesvakolatok apró mintázatát is a megrendelők maguk választhatják ki.

A színkombináció határtalan: több mint 400 -féle festékszínt kínálnak ügyfeleiknek, amelyek közül mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző árnyalatot. A Terrahaus Kft. szakemberei kisebb mennyiség esetén akár itt Szatmárnémetiben kikeverik a kívánt vakolatszínt, azonban nagyobb rendelésekkor Ausztriából szállítják le a színezett festékanyagot.

A RÕFIX homlokzati hőszigetelési rendszerek kiépítésében is szakértő. A vakolat alá kerülő hagyományos habszivacs mellett, forgalmaznak olyan vattás hőszigetelő lapokat is, amelyek a téli időszakban még hatékonyabb energiatakarékosságot tesznek lehetővé, mindemellett természetes összetételük révén teljesen környezetbarát anyagok.

A RÕFIX széles termékpalettája folyamatosan bővül, ha részletes információkat szeretne megtudni a vállalat szolgáltatásairól térjen be Szatmárnémetiben a Károlyi út 88 szám alá, ahol szakmai eligazítást is kaphat. Bővebb tájékoztatás telefonon a 0261 877 860-as, vagy a 0744 236 644-es telefonszámokon is kérhető.

Ha minőségre vágyik, a RŐFIX-tõl ezt garantáltan megkapja.

Nézze meg a képgalériát:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: