2018-10-16 06:03:18• hírek • Bede Emőke

Enyveskezű fiatalokat kaptak el a rendőrök

Nem mindennapi események színhelye volt vasárnap délután a petei határátkelőhöz közeli Rompetrol tölőállomás: néhány fiatal több dolgot is elcsent az üzletből, majd egy kisebb balhé után fizetés nélkül távoztak. 

A bűncselekmény napján még nem sok biztosat lehetett tudni az ügyben, csupán annyit, hogy néhány fiatal fizetés nélkül akart távozni a benzinkút üzletéből, majd amikor az alkalmazott számonkérte őket, a fiatalemberek agresszívvá váltak. Egy hangosabb szóváltás után a Szilágy megyeiek autóba vágták magukat, majd seperc alatt távoztak a helyszínről.


Az ügyben idő közben elkészült a hivatalos rendőrségi beszámoló is. Eszerint vasárnap délután futott be az esetről szóló bejelentés, mely arról tájékoztatta őket, hogy két fiatal az üzletből több dolgot is elemelt, ezzel kb. 350 lejes anyagi kárt okozva az üzletnek. A rendőrség azonnal a helyszínre sietett, majd alig néhány perc múlva sikerült is elfogni az elkövetőket. Decebal település területén ugyanis megállították azt a két autót, melyekben a 18 és a 23 éves Szilágy megyei delikvensek utaztak. A kocsikban nem csak a fiatalembereket találták meg, hanem az ellopott termékeket is, így azokat sikerült visszajuttatni az üzletbe. Az  ügyben lopás bűntette miatt indult eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: