2017-12-14 12:43:33• hírek • Oszkó Viktória

Ennyit sikerült összegyűjteni a kölcseys kisdiák támogatására

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum udvarán a december 13-án, este rendezett karácsonyi vásáron nagyon sokan vettek részt. Egyfelől fantasztikus karácsonyi hangulattal készültek a gyerekek, a pedagógusok és a segítő szülői közösség is, másfelől pedig az iskola vezetősége úgy határozott, hogy a vásár során összegyűlt összeget a Kölcsey Ferenc Főgimnázium második osztályos diákjának, Ungvári István Krisztiánnak ajánlja fel a mielőbbi gyógyulás reményében.

Információink szerint a rengeteg önzetlen segítségnek, vásárlásnak és adakozásnak köszönhetően nem kevesebb mint 21.180 lej gyűlt össze, ami önmagában is fantasztikus dolog! Amennyiben már megtették, de még szeretnék, illetőleg még nem tették meg, de szeretnék, a következő egy hétben több alkalmuk is adódik majd arra, hogy támogassák a kisfiú gyógyulását.
 

Rendszeresen tájékoztatjuk a Szatmár.ro olvasóit a fejleményekről, a szerveződő eseményekről rendszeresen írunk. Most összegezve láthatják, melyek azok a programok, amelyekre szeretettel várják az érdeklődőket és azokat, akik szívesen segítenék a kisfiút és családját.
 

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy december 18-án jótékonysági estet szerveznek Krisztián támogatására. A műsoresten a város magyar iskoláinak diákjai lépnek majd fel, erről részletesebben itt olvashatnak.
 

A közösségi összefogás azonban nem merül ki ennyiben, hiszen a Borókagyökér Egyesület és Gergely Attila sporttanár felajánlásából két jótékonysági árverésen is részt lehet venni.
 

Gergely Attila egy Hosszú Katinka úszónő által dedikált mezt bocsájtott árverésre, melyre a Kölcsey Ferenc Főgimnázium facebook oldalán lehet licitálni. A kép az alábbi linken elérhető. A mezre hozzászólásban lehet licitálni.
 

A Borókagyökér Egyesület pedig kézműves munkákat ajánlott fel Krisztián megsegítésére. Az árverés december 18.-án 12:00 óráig tart. A tárgyak megtekinthetők, és a licit végén átvehetők a karácsonyi vásárban a standokon, a fényalagút előtt. Az alkotások Breg Endi és Boca Ildikó jóvoltából kerülnek elárverezésre.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: