2017-07-11 07:43:55• hírek • Blikk.hu

Ennyit kap szeretője Czeizel Endre hagyatékából

Eldőlt Czeizel hagyatékának sorsa! Lapunk úgy értesült, hogy a 400 millió forintot kitevő örökség körüli vita elcsendesedett, megállapodtak egymással a felek.

„A közjegyző lezárta az ügyet, és elrendelte a hagyaték átadását” – közölte lapunkkal egy forrásunk. Hosszú jogi procedúra ért ezzel véget, ami akkor kezdődött, amikor tavaly januárban a hagyatéki tárgyaláson váratlanul megjelent az orvos-genetikus barátnője, Dóra (39), és részt követelt a vagyonból két gyermeke, András (11) és Fanni (3) számára. Akkoriban lapunk úgy értesült, hogy az asszony Czeizel Endre (†80) hagyatékából mintegy 100 millió forintnyi részt kívánt kihasítani. Ez a teljes összeg negyede lehet, hiszen korábbi híradások szerint az ingatlanok mintegy 300 millió forintot érhetnek, az ingóságok, festmények és szőnyegek értéke pedig 100 millió lehet.

Arra nem tértek ki forrásaink, hogy a genetikus öt gyermeke között miként osztják szét az örökséget. Czeizelt első, azóta elhunyt felesége három gyermekkel ajándékozta meg; Gáborral (54), Balázzsal (52) és Barbarával (50). A tudós második házasságából nem született gyermek, azonban a nála több évtizeddel fiatalabb Dóra két utódnak is életet adott.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: