2014-07-15 09:47:16• hírek • Blikk.hu

Ennyire laza csaj Görbe Nóra!

A sport, a mozgás az élete Görbe Nórának. A Linda című sorozat egykori sztárja könnyedén csusszan le angol spárgába.

Nem csoda, gyermekkorában balettozni tanult, majd ritmikus sportgimnasztikában versenyzett, a taekwondóról nem is beszélve. Annak idején, rendőrlányként körbepörgő rúgásaival tévénézők millióit vonzotta a képernyők elé.

Görbe Nóra pár éve hátat fordított korábbi életének, jelenlegi férjével való házassága előtt visszavonult, de a mozgás, az egészséges életmód ma is szerves része a mindennapjainak.

- A Linda sorozat idején több generáció fedezte fel valamelyik küzdősportot - emlékezett Nóra. - Elkezdtek sportiskolákba járni, így az egészségükért is tettünk, nem beszélve arról, hogy lányok is tömegesen jelentkeztek rendőrnek - idézte fel a színésznő, akit a keleti gondolkodásmód egész életében elkísért. - Én alapvetően nem szeretek megütni egy másik embert. A keleti gondolkodásmód távol esik attól, amit nekünk tanítottak. Ez életfilozófiánkra, testünk, lelkünk problémáira, nehézségeinkre egyaránt vonatkozik. Nem vagyunk hibátlanok, emberek vagyunk, akik hoznak rossz döntéseket is. De nagy erő van a lelkünk mélyén, amellyel kijavíthatjuk ezek következményeit, meggyógyítjuk önmagunkat, társunkat, gyermekünket.

Görbe Nóráéknak szükségük is volt erre a gyógyító erőre, hiszen ahogy a színésznő januárban a Kiskegyednek elmondta: férje rákkal küzdött, de úgy tűnik, megnyerték a csatát.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható. Kattintson ide kérem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: