2019-11-18 07:59:24• hírek • Blikk.hu

Ennyi volt a szerelem: szakítottak a Love Island győztesei

Szakított a Love Island nyertes párosa, Zsófi (22) és Tícián (19).

Az álompár októberben nyerte meg az RTL Klub párkereső műsorát, s nemcsak egymás szerelmét, hanem 20 millió forintot is nyertek. A fiatalok biztosak voltak benne, hogy életük végéig együtt maradnak, ám barátaik szerint már nem alkotnak egy párt. Erre engednek következtetni a közösségi oldalaikon közzétett üzenetek is.
 

„Nem érdemel több fejezetet az életemben az, aki ezrek előtt elhordja a kapcsolatunkat, hazug szavakkal illeti azt az embert, aki szeretetteljesen volt végig mellette. Ha egy kapcsolatnak vége van, ne keressük a hibást, elmúlt. Tisztelettudóan kell kezelni, mert az életünkben egy fejezet volt” – írta oldalán Zsófi. 
 

Lapunk úgy tudja, a fiatalok néhány napja vesztek össze, s bár mind a ketten arra jutottak, hogy kapcsolatuk zátonyra futott, úgy tűnik, Tícián még küzd azért, hogy együtt lehessen Zsófival.
 

„Nem tudom, miképpen lehet ezt kettőnk közt megoldani, de ha meg lehet, akkor meg is oldjuk, nemhiába mi nyertük a Love Islandet. (...) Azért, hogy így vagyunk, én vagyok a hibás, mert rosszul reagálok dolgokra, de a lényeg, hogy szeretem Zsófit” – írta.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: