2018-10-09 10:27:53• hírek • Szatmár.ro

Ennyi szemetet hagytak hátra a Horea 6. egykori lakói

Kedden délelőtt az utolsó családokat is kilakoltatták a Horea 6. szám alatt található ingatlanból. A lakók után nem maradt más, csak egy erősen leromlott állagú épület, és töméntelen mennyiségű szemét.

Az egykori Victoria Szálló bejárataira lakat került, így nem tudnak visszaszivárogni oda a kilakoltatottak. A köztisztaságért felelős vállalat szakemberei pedig kitakarították az épületet, összesen 222 köbméternyi (azaz több mint kétszáz eurokonténer) szemetet szállítottak el onnan. A keddi terepszemle során megjelentek a szomszédok is, akik elmondták, számukra már az is előny, hogy nem kell az orrfacsaró bűzt elviselniük, és éjszakánként nyugodtan tudnak pihenni.


Az akción részt vett Kereskényi Gábor polgármester is, aki a helyszínen elmondta, már dolgoznak a szükséges pénzügyi források előteremtésén, ugyanis szeretnék felújítani az egykori Victoria Szálló épületét. Leromlott állapota miatt ez nem lesz egyszerű feladat, a városvezető azonban optimistán tekint a csapat előtt álló feladatra.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: