2018-01-25 07:05:08• hírek • Blikk.hu

Ennyi pénzt bukott magánéleti válsága miatt Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és edző-férje, az amerikai S­hane Tusup (29) magánéleti válsága egyre komolyabban befolyásolja a sportoló kar­rierjét – és már a bankszámláját is érinti.

Hosszú kihagyta a múlt hét végi antwerpeni viadalt, és az is biztossá vált, hogy ezen a szombaton és vasárnap, a luxemburgi Euro Meet elnevezésű versenyen sem száll medencébe. Pedig a szervezők számoltak azzal, hogy rajtkőre áll, vele népszerűsítették az eseményt, még az ehhez kapcsolódó reklámfilmnek is ő (volt) a főszereplője. Végül azonban kénytelenek voltak Hosszú nélkül nyilvánosságra hozni az indulók névsorát, mert nem érkezett hozzájuk visszajelzés a házaspártól.
 

– Eddig nem kaptunk választ vagy hírt sem tőle, sem Shane-től. Ezért nélküle tettük közzé a nevezési listát – írta a viadal Facebook-oldala.
 

A Blikk információi szerint Hosszú csak akkor állt volna rajtkőre, ha megfelelő fizikai állapotba kerül, de ez valószínűleg nem jött össze számára, mivel – az eredeti terveket felülírva – december 27-én nem kezdte el a felkészülést, helyette Mia­miba utazott pihenni.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: