2018-10-29 15:40:35• hírek • Bede Emőke

Ennél több szabálytalanságot aligha lehetett volna elkövetni

Fotó: Szatmár.ro archívum
Fotó: Szatmár.ro archívum

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy hibáznak: lecsúszik egy sör indulás előtt, esetleg kicsit gyorsabban hajtanak a megengedettnél. Viszont egy Decebalról származó férfi annyi rossz fát tett egyszerre a tűzre, hogy azt bizony nehéz lesz überelni.

Történt ugyanis, hogy a bélteki rendőrök október 26-án, 23:30 perc környékén megállítottak egy Vadaspuszta területén haladó autót, melyet egy 31 éves decebali férfi vezetett. Az ellenőrzés során azonnal kiderült, a német hatóságok által kibocsátott ideiglenes rendszám lejárt, s arra is hamar fény derült, hogy a férfi még csak jogosítvánnyal sem rendelkezik. Az egyenruhások emellett meg is szondáztatták az illetőt, a készülék pedig 0,71 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki. Nem csoda hát, hogy a sofőr nem úszta meg egy enyje-bejnyével az éjszakai kocsikázást, a rendőrök ugyanis bűnügyi dossziét nyitottak az ügyben.


De nem ő volt az egyetlen, akit nyakoncsíptek a közlekedési rendőrök. Egy nappal később Avasfelsőfaluban állítottak meg egy helyi férfit. Esetében a szonda pedig 0,55 mg/l alkoholkoncentrációt jelzett, de a pontos értékek megállapítása érdekében bekísérték a kórházba, hogy ott egy vértesztnek vessék alá. Október 28-én pedig Mezőterem és Nagykároly között kapcsoltak le egy 27 éves fiatalembert, aki az egyenruhások kérésére egy, az olasz hatóságok által kiállított jogosítványt adott át. Pechére a rendőröknek szemet szúrt, hogy az okmány csak egy ügyes hamisítvány, és az is kiderült, hogy a fickó azért folyamodott ehhez a módszerhez, mert igazi jogsival nem is rendelkezik. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: