2018-10-23 09:05:08• hírek • (x)

Ennél egyszerűbb még sosem volt az autómosás

Eleged van az otthoni autómosásból? Valami gyorsabbra és hatérkonyabbra vágynál? Akkor mutatunk egy gyors és hatékony megoldást, melynek köszönhetően percek alatt ismét tiszta lesz járgányod.

Biztosan te is láttad már jöttödben-mentedben a Batizi úton nyílt új autómosót. Betértél már a First-höz valaha? Ha nem, akkor elárulunk minden olyan apróságot, melyet tudnod érdemes róla. Először is, érdemes letisztázni, hogy egy önkiszolgáló autómosóról van szó, mely a hét minden napján, éjjel-nappal, télen-nyáron várja a tisztulni vágyó kocsikat. Mi több, a fagyos idő beköszöntével attól sem kell tartanod, hogy jegesek lesznek a bokszok, ugyanis fűtik a padlót. Ennek köszönhetően bármikor érkezhetsz, akár decemberben, akár januárban, nem lehet részed kellemetlen meglepetésekben.
 

Amellett, hogy a First autómosó nonstop várja ügyfeleit, ugyancsak fontos elmondani, hogy a szolgáltatásokat igencsak pénztárcabarát áron lehet igénybe venni. Egyetlen zsetonért mindösszesen 2,5 lejt kell fizetni, így egy hosszabb mosásért sem kell komolyabb összegeket otthagynod az automatában.




Ha már automata, a hatékonyság és a gyorsaság érdekében ez is a lehető legegyszerűbben működik. Beadagolod a pénzt, és alul már potyognak is az érmék, melyekkel aztán a szolgáltatások bármelyikét igénybe veheted.
 

Az érmék behelyezése után a kijelzőn máris felvillan, hogy összesen mennyi időd van a mosásra. Összesen öt fajta program közül választhatsz: használhatod akár végig az egyiket, akár mindegyiket egymás után. Rendelkezésedre áll a meleg mosás mikrorészecskés mosószerrel, majd használhatod a habképződéses kefét, melyet egy lágyított vizes mosás követ. Ezt követően jöhet a fényes felületek titka, a viaszolás. Végül, de nem utolsósorban jön egy lány, demineralizált vízzel történő öblítés, melynek köszönhetően autód foltmentes lesz, még utólagos áttörölgetést sem igényel. Túl sok lenne ez az információ így, egyszerre? Nyugi, a készülék használata pofonegyszerű, de a kezdőknek magyar és román nyelven is pontosították, mik a lépései az autómosásának.



Persze felteheted a kérdést, hogy miért is jobb ez, mint az udvarodban lesuvickolni a verdát. Nos, bizton állíthatjuk, hogy sokkal gyorsabban végzel a First autómosóban, mint otthon. A tisztulni vágyó autókat öt boksz is várja, így hatalmas sorokra még csúcsidőben sem kell nagyon számítanod. Ugyanakkor kevesünk olyan szerencsés, hogy olyan nagynyomású autómosó készülékekkel rendelkezzen otthon, mely pillanatok alatt leviszi az összes koszt. De ha rendelkezel is ilyennel, akkor sómentes vízzel tuti nem, pedig ezzel lehet csak igazán sok időt megspórolni, ugyanis nem kell többet törölgetni, fényesíteni a kocsit. Hogy a valóban minőségi tisztítóanyagokról már ne is beszéljük...
 

Hogy hol is találod meg ezt az egyedülálló lehetőség? A Batizi úton, a 153. szám alatt, biztosan nem fogod eltéveszteni. Látogasd meg még ma a First önkiszolgáló autómosót, ahol igazán pénztárcabarát áron varázsolhatod tökéletesen tisztává a kocsidat. További információkért és értékes nyereményjátékokért keresd fel a First autómosó Facebook-oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: