2014-06-12 22:45:33• hírek • Kocsis Zoltán

Engeszteld ki párod és nyerj a Szatmár.ro vébéjátékán!

Négy évet vártunk erre: 32 csapat, 64 meccs, 864 játékos. Bizony, ez nem más, mint a focibarátok paradicsoma, a világbajnokság! Az időeltolódás sokak számára gondot okozhat - mármint hogyan bírja majd a munkát ilyen kevés alvással. És gondot okozhat azoknak a pároknak is, ahol valamely fél nem kedveli a focit. Számukra (is) remekül jöhet egy három napos magyarországi wellness-hétvége!

A Szatmár.ro és a nyírbátori Sárkány Wellness és Győgyfürdő jóvoltából két darab, három napra és két éjszakára szóló, kétszemélyes wellness-kirándulást nyerhet az a szerencsés, aki helyesen tippel és a sorsoláskor is szerencséje van.

Első kérdésünk az, mely csapat rúgja majd a legtöbb gólt a július 4-5-én sorra kerülő négy negyeddöntő mérkőzésen - figyelem - szigorúan a rendes játékidőben!

A tippeket a jatek@szatmar.ro címre várjuk. Minden válaszadót arra kérünk, az e-mailben tüntesse fel teljes nevét és telefonszámát. A tippeket július 4-ig, az első negyeddöntő kezdéséig várjuk. A helyesen tippelők között július 6-án sorsoljuk ki annak a nevét, aki az első kirándulást megnyeri. Őket telefonon értesítjük, a nyereményeket pedig szerkesztőségünkben vehetik át. A másik kirándulást az utolsó héten feltett kérdés helyesen tippelői között sorsoljuk ki.

Élvezd a világbajnokság meccseit, tippelj és engeszteld ki életed párját a Szatmár.ro és a nyírbátori Sárkány Wellness és Győgyfürdő jóvoltából! Jó szurkolást és jó tippelést kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: