2014-06-24 14:48:57• hírek • Szatmár.ro

Ének, gitár és zongoraóra nyáron is

A vakáció ideje alatt is tartanak foglalkozásokat a Szatmári Művészeti Iskolában.

A Szatmár Megyei Tanács égisze alatt működő Szatmári Művészeti Iskolában számos tanfolyamon fejleszthetik magukat a fiatalok és idősebbek egyaránt. Év közben nagy a nyüzsgés az oktatási intézmény Ioan Slavici utcai székhelyén, azt viszont kevesen tudják, hogy a nyár folyamán is tartanak néhány képzést.

A nyári kurzusok ötlete nem újkeletű és nem is megalapozatlan - sokan, akiknek iskolaidőben nincs idejük sulin kívüli tevékenységekre, azok ilyenkor vetik bele magukat a tanulásba, ami örömet is okoz.

A Szatmár Megyei Tanács közleménye szerint idén nyáron - július 1 és augusztus 31 között, tehát két hónapon keresztül - háromféle tanfolyamot tartanak az iskolában. Természetesen olyanokat, amelyek iránt nagy az érdeklődés év közben is. Lesz tehát gitároktatás, zongoraóra és énekóra is.

A gitárórákat Marian Gema és Sallai László tartja. Előbbitől a 0742-543-928-as telefonszámon, utóbbitól a 0755-081-087-es telefonszámon lehet bővebb információkat kapni a nyári órákkal kapcsolatban. Csendes Judit is tart a nyári hónapokban zongoraórákat, tőle a 0740-452-863-as telefonszámon lehet további információkat kérni.

Canto, azaz énekórákat is tartanak a nyári hónapokban: ezeket Pap Razvan (telefon: 0724-000-882) és Keresztes Calin (tel: 0753-010-812) tartja és szintén ők szolgálnak bővebb felvilágosítással az órákkal kapcsolatban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: