2012-01-19 19:10:41• hírek • Közlemény

Emléktorna Fodor István gyerekeinek megsegítésére

Február 12-én lesz egy éve annak, hogy tragikus hirtelenséggel itthagyott minket kollégánk, Fodor István, akinek emlékére február 18-án, szombaton első alkalommal lesz megrendezve a Fodor Kupa kispályás labdarúgó torna.

A viadalnak kollégánk egykori, egyik kedvenc terepúti-célja, Mikola ad otthont, a mérkőzéseket az újonnan épült sportcsarnokban tartják. A szervezők, az egykori kolléga és barát, Simon Levente kökényesdi polgármester, Romász János valamint öccse, ifj. Fodor Lajos 16 együttest hívtak meg, olyan települések önkormányzatának vagy RMDSZ-szervezetének a csapatait, ahol „Rodrigo" barátunk leggyakrabban járt terepútjai során.

A tornának karitatív célja is lesz, ugyanis a csapatonkénti 500 lejes benevezési díjból befolyó összeget Fodor István két árván maradt gyereke kapja meg.

A Fodor Kupára meghívott csapatok közül eddig már jelezte részvételét Kökényesd, Halmi, Túrterebes, Sárközújlak, Mikola, Lázári, Pusztadaróc, Kálmánd, Erdőd, Mezőpetri, Tasnád, a szatmárnémeti és nagykárolyi RMDSZ csapatai valamint a sajtó munkatársaiból verbuvált alakulat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: