2018-09-20 07:56:45• hírek • Közlemény

Emlékkonferencia, evangelizáció és országos találkozó

 

Szeptember utolsó hétvégéjén rendkívül gazdag programsorozaton vehetnek részt az érdeklődők a református egyházon belüli, de hatását tekintve, annak kereteit messze túlhaladó evangéliumi megújulási mozgalom vezetője, Visky Ferenc születésének 100 éves évfordulóján.

 

Visky szellemi értelemben volt vezető, formális-intézményi értelemben sohasem. Műveltsége szerénységgel és humorral párosult, igehirdetései pedig a Lélek által megszólított ember sodró tanúságtevéseinek bizonyultak, amelyek számtalan hallgatót ragadtak meg és indítottak el a Megváltóhoz és az önmaguk fölismeréséhez vezető úton.

 

A CE Bethánia mozgalom tagjaként, börtöntársaival, testvéreivel együtt, a legsötétebb időkben is a Krisztusban elnyert és elvehetetlen szabadság valóságos hatalmát hirdették.

 

A centenáriumi esemény elsőrendűen nem a múltra, hanem valódi helyzetünkre és a jézusi missziói parancskortárs kihívásaira kívánja irányítani a figyelmet: nemcsak fölmérése tehát a kivételesen gazdag és élő szellemi örökségnek, hanem önmagunk, közösségi életünk mérlegre állítása is egyszersmind, Visky Ferenc szavaival: „hittel és humorral”.

 

A szolgálatok mellett számos változatos és érdekes program vár a résztvevőkre: bizonyságtételek, beszélgetések, színházi előadás, dicsőítés, evangelizációs alkalom.

 

A teljes programtervezetért és bővebb információért kattintson az alábbi linkre: REFSZATMAR.EU - EMLEKKONFERENCIA

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: