2012-09-05 11:47:00• hírek • Póti Orsolya

Emlékkirándulást szerveznek Sárköz-hegyre

A szatmári természetjárók szeptember 9-én emlékkirándulásra invitálják a kikapcsolódni vágyókat. A túra úti célja Sárköz-hegy lesz, amely Csillag Antal egykori földrajtanár kedvenc kirándulóhelye volt.

Csillag Antal, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egykori földrajtanára emlékére szerveznek kirándulást a szatmári természetjárók. A csapat szeptember 9-én, vasárnap Sárköz-hegyen, a tanár úr kedvenc kirándulóhelyén tölthet néhány kellemes órát.

A találkozóra, a már megszokott időpontban és helyen kerül sor, azaz reggel 7.30 órakor a Szatmárnémeti Vasút Állomáson gyülekeznek a kirándulók. A vonat 8.05 perckor indul Muzsdaly felé, ahonnan rövid - 3 kilométeres - gyalogtúra vár a csapatra. A kirándulók Muzsdalytól a Kis-tóhoz gyalogolnak, ahol szalonnasütésre, pihenésre, ismerkedésre és barátkozásra nyílik lehetőség.

Visszaindulás Muzsdalyról 15.56 órakor, illetve 19.05 órakor lehetséges, Szatmárnémetibe pedig 16.40 órakor, illetve 20.00 órakor ér be a vonat.

Vadady-Filep Gyula továbbra is ingyen szervez gyalogos-, kerékpáros túrákat, melyeken a kirándulók önköltségi alapon vehetnek részt és kötetlenül érezhetik jól magunkat a szabadidős programokon. Bővebb információkért jelentkezzen a szervezőnél a 0758-435-763-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: