2019-06-09 10:31:33• hírek • x

Emlékeztető: augusztusban Kézműves Sörfesztivál Szatmárnémetiben!

A tikkasztó nyári forróságban csak egy valami lehet jobb egy kiadós nagy korsó hideg sörnél. Mégpedig, egy kiadós nagy korsó hideg kézműves sör! 

Szatmárnémetiben újra a kézműves söröké lesz a főszerep augusztus 9-e és 11-e között, hiszen a tavalyi siker után idén is a legkellemesebb és legízletesebb aromájú friss kézműves sörökkel jelentkezik a Szatmári Kézműves Sörfesztivál, a Beerfest.

 

A három nap során számos koncerttel, finomságokkal, meglepetéssel és nyereményekkel várunk minden sörszeretőt Szatmárnémeti újközpontjába, az Október 25-e térre. Kóstolják meg a helyi sörpaletta legkivállóbb termékeit! A Samburger, a HAB és a Transilvania sörök gyártása tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiai fejlesztések bevonásával történik, ennek köszönhetően nem csak országos, de nemzetközi szinten is elismert lett a minőségi szatmári termékcsalád. Természetes összetevőinek köszönhetően, amelyek nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert, nem puffasztanak és fejfájást sem okoznak, így a másnap reggel is jól indulhat.

 

Augusztus 9-én pénteken 12 órától startol majd a Beerfest, 16 órától kezdődnek a koncertek, majd pénteken 20 órától a hamisíthatatlan romániai rockegyüttes, az Iris fog koncertezni, ezt követőn kerül sor a Szatmári Kézműves Sörfesztivál hivatalos megnyitójára is. Augusztus 10-én, szombaton már délelőtt 10 órától várnak mindenkit az újközpontban, majd 22 órától a 3 Sud Est fog fellépni. A Beerfest augusztus 11-i, vasárnapi zárónapján is számos meglepetéssel, nyereménnyel és programmal kedveskedünk mindenkinek, 20 órától Nagy Feró és a Beatrice fergeteges koncertjére kerül sor, 22 órától pedig a legendás LayZee aka Mr. President (Marshall Entertement) zárja a sörfesztivált. Hamarosan jelentkezünk a sörfesztivál részletes programjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: