2006-01-07 13:42:14• hírek • Szatmar.ro

Eminem és Kim története

A hírek szerint újraházasodik Eminem és exneje, Kimberly Ann Scott. Lássuk történetüket!

A legutóbbi hírek szerint újraházasodik Eminem és volt neje, Kimberly Ann Scott. Lássuk történetüket!

Eminem már a 2005-ös év végén is tett arra utalásokat interjúiban, hogy újra kibékült egykori nejével.  A szenzációs hír azonban 2006 első hetében látott napvilágot, miszerint a rapper újra feleségül veszi Kimberly-t, "a legjobb barátját"

A pár még gimnáziumból ismeri egymást: Marshall Bruce Mathers III és Kimberly Ann Scott a warreni Lincoln High School-ban jött össze, amikor a rapper még tizenhét éves volt.  1996-ban kiderült, hogy Kim babát vár, ami nagy hatással volt a kifejezetten rossz gyermekéveket megélt Eminemre.

Első, magánkiadásban megjelent – és sikertelen – lemezén, a Never 2 Far-ban már megemlíti, hogy mindenképp meg kell gazdagodnia, ha gyermeke lesz.   Az Infinite című albumhoz mindketten nagy reményeket fűztek, ezért miután a korong nem hozta meg a várt áttörést és pénzt, Kimberly születendő kisbabájával elhagyta Eminemet.  A rapper annyira elkeseredett, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, szerencsére kevés sikerrel.

Közös lányuk, Hailie Jade Scott 1996 december 25-én látott napvilágot, és azóta is számos Eminem szerzeményt ihletett, többek között a 97’ Bonny&Clide (The Slim Shady), a Hailie’s Song (The Eminem Show), a Mockingbird (Encore), és a When I’m Gone (Curtain Call) is róla szól, sőt, a 2002-es My Dad’s Gone Crazy-ben a hangját is hallhatjuk. Hogy a rapper számára mennyire fontos családja, mi sem bizonyítja jobban, hogy több klipjében is láthatóak házilag készített családi videofelvételei.

A zenészi karriere 1997-től beindult, és az 1999-es The Slim Shady már meghozta számára a hőn áhított hírnevet. A karrierrel együtt magánélete is rendbejött, és 1999. június 14-én feleségül vette Kimberly-t. Sajnos a családi idill nem tartott sokáig. Kim saját magával szemben túl erősnek érzett két dalszöveget is: a már említett 97’ Bonny&Clide mellett a 2000-ben megjelent Kim című szerzeményt is sérelmezte.  Az igazi botrány azonban 2000 júniusában robbant ki, amikor a rapper csókolózáson kapta őt egy John Guerra nevű férfival a warreni Hot Rocks Café bejárata előtt.

Eminem hirtelen felindulásában fegyverrel fenyegette meg a férfit, és meg is ütötte a pisztoly tusával. Hogy a baj ne legyen elég, kiderült, hogy egy nappal az incidens előtt Eminem összetűzésbe keveredett egyik riválisával, Dennis Dail-lel.   A Hot Rocks Cafénál lezajlott balhé miatt a rendőrök őrizetbe vették a rappert, mely után két külön per is indult ellene. A John Guerra-ügy végül vádalkuval zárult 2002-ben. A rapper beismerte bűnösségét az illegális fegyverbirtoklásban, de elvetették a testi sértés vádját. Így két év próbaidőt kapott, és 100 ezer dollár büntetést kellett fizetnie.

A történtekről szintén megemlékezett a The Eminem Show című korongon, ahol a Kiss című átvezető szövegben utalt a botrányra.  Amíg a perek zajlottak ellene, 2000 július 7-én Kimberly is sikertelen öngyilkosságot kísérelt meg, és felvágta az ereit. Marshall pár hónappal később beadta a válópert, válaszképp Kim gyámsági pert indított, ahol a lányuk kizárólagos felügyelete mellett tíz millió dollárt követelt.

Elsőre sikerült peren kívül megegyezniük, melynek fejleményeként Kimberly kapta a felügyeleti jogot, ugyanakkor Eminem szabad láthatási jogot kapott. A 2000-es esztendő végére kibékültek, visszaléptek a válástól és újra összeköltöztek. A béke most sem tartott sokáig, és 2001-ben Kimberly adta be a válópert. Októberre kimondták a válást, ahol mindketten kaptak felügyeleti jogot, Eminem pedig tartásdíjat volt köteles fizetni.  A bulvársajtó tovább csámcsoghatott a témán, amikor 2003-ban Kimberly ellen per indult kokainfogyasztás miatt. Akkor két év próbaidőt kapott, amit 2004-ben megszegett, ezért egy hónapot börtönben kellett töltenie.   Az abban az esztendőben megjelent Encore című lemezen Eminem többször is rappelt volt felesége kokainfüggőségéről, a Mockingbird és a Puke című dalokban is.

A fentiek fényében mindenkit villámcsapásként ért a hír, amikor 2005 decemberében Eminem egy detroiti rádióadónak adott interjújában bejelentette, hogy kibékülnek.

Az amerikai Star magazin szerint újra is fognak házasodni, 2006. január 14-én.

forrás: wikipedia.org /Danubius

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: