2012-10-16 15:44:24• hírek • Póti Orsolya

Jótékonysági koncertet adnak a Beatles-fiúk

Jótékonysági koncertre kerül sor október 20-án a szatmárnémeti „Dinu Lipatti" Filharmóniában. A zenekedvelő közönség a szatmári „Beatles fiúk" produkcióját élvezheti.

Újra felcsendülnek olyan örökzöld slágerek, mint a Let it be, Hey Jude, Rock and roll music, Can't buy me love, Michelle, Yellow Submarine, Imagine és a Yesterday egy jótékonysági koncert keretében, melyre a szatmárnémeti Marco Alapítvány szervezésében kerül sor.

Október 20-án, szombat este 18 órától a szatmári zenészekből és színművészekből álló „Beatles" együttes lép színpadra a „Dinu Lipatti" Filharmóniában. Cserey Csaba, Rappert Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt és Péter Attila Zsolt a koncert során bejövő összeggel ifj. Péter Zsolt kórházi (műtéti) költségeit szeretné segíteni.

A jótékonysági koncertre való belépés ingyenes, melynek keretében mindenki adakozhat szíve és lehetőségei szerint. A rendezvény sztárvendége a budapesti színművész, Mikó István, az első magyarországi „Beatles" banda megalapítója lesz. A koncert további meghívottjai Manfrédi Annamária zongoraművésznő és Sepa Mihály Sándor alias Sugár, a Sztend Áp Lájt egyik tagja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: