2019-03-29 14:48:24• hírek • Bede Emőke

Emberségből jeles: hétgyermekes családon segítettek a szatmári csendőrök

A szatmári csendőröknél immár hagyománynak számít, hogy alkalmanként csapatostól véradáson vesznek részt. Nemrégiben több mint 60-an csatlakoztak az újabb akcióhoz, s bár ez is dicséretre méltó cselekedet, a marconának tűnő fickók még ezt is tudták tetézni.

A véradományért cserébe kapott ételjegyekért és az általuk összedobott pénzösszegért cserébe egy halom élelmiszert, édességet, játékot és tanszereket vásároltak, mellyel egy nehéz anyagi körülmények között élő, hétgyermekes családot leptek meg. Az oláhgyűrűsi família apróságai természetesen hatalmas mosollyal hálálták meg az ajándékot, de legalább annyira örültek annak is, hogy pár perc erejéig kipróbálhatták, milyen csendőrnek lenni.
 

Nem ez volt mostanában a csendőrség egyetlen karitatív akciója. Néhány nappal ezelőtt ugyanis a Free Life Egyesület által gondozott kutyák házikóit és kenneljeit hozta rendbe egy maréknyi, de annál lelkesebb csapat. Viszont aki igazi bevetés közben is szeretné látni a fiúkat, annak sem kell már sokat várnia, ugyanis közeledik a csendőrség napja, melynek alkalmából Szatmárnémeti újközpontjában, az Október 25. téren tartanak majd látványos demonstrációkat. Az esemény április 3-én, 12 óra 30 perckor kezdődik majd, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak majd a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: