2019-10-03 11:47:13• hírek • Bede Emőke

Emberölési kísérlet és rablás miatt körözték a franciák a terepi férfit

Október 2-án a szatmári rendőrök sikeresen előállították azt a férfit, aki ellen a francia hatóságok elfogatóparancsot adtak ki – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

Mint írják, a 47 éves terepi személyt a francia hatóságok emberölési kísérlet, rablás és szexuális erőszak miatt keresték. A rendőrök által előállított férfi ellen a Nagyváradi Fellebbviteli Főügyészség elrendelte a 24 órára szóló őrizetbe vételt, melynek nyomán a bűnözőt a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség fogdájában helyezték el.
 

Kézre kerített tolvajok

Az avasújfalui rendőrök által lefolytatott nyomozásnak köszönhetően sikerült azonosítani azt a 19 éves zilahi fiatalembert, aki szeptember 16-án kifosztott egy avasújfalui ingatlant. A vizsgálatok során megállapították, hogy az elkövető kifeszítette egy ház ablakát, majd odabentről több elektronikai cikket is elemelt, melyeknek összértéke eléri a 9 200 lejt. Az egyenruhások emellett egy 25 szilágysomlyói férfit is azonosítottak, aki információ-visszatartás által akadályozta a hatóságok munkáját. Az ügyben a rendőrség minősített lopás miatt indított bűnügyi eljárást.
 

A hatóságokban nem csak az avasújfalui bűntettet sikerült felgöngyölíteni, hanem azt a szatmárnémeti lopást is, mely még június 13-án történt városunkban. Mint írják, egy 46 éves helybeli férfi kihasználta egy teraszon ülő személy figyelmetlenségét, és ellopta annak mobiltelefonján, kb 350 lejes kárt okozva neki ezzel. A rendőrség lopás címszóval indított bűnügyi eljárást az ügybenm

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: