2012-11-20 19:55:52• hírek • Kocsis Zoltán

Emberkereskedőket tartóztattak le

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Egy 13 éves besztercei kislányt próbált kicsempészni az országból az a bűnbanda, amely november 18-án bukott le a petei határátkelőnél. A négy tagú bűnszervezet három tagját előzetes letartóztatásba helyezték, a negyedik tag pedig házi őrizetben védekezhet.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság valamint a Szatmár Megyei Rendőrség Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai egy 22 és egy 23 éves férfit valamint egy 26 éves nőt vettek őrizetbe, míg egy 47 éves nő házi őrizetbe került. A vád szerint 2011 és 2012 között több fiatal lányt, köztük nem egy kiskorút csábítottak külföldre, ahol aztán prostitúcióra kényszerítették őket.

A rendőrségi közlemény nyilvánosságra hozta az egyik 18 éves lány esetét, akit olaszországi munkahellyel csábítottak külföldre. Itália helyett azonban Ausztriában kötött ki, ahol elvették valamennyi személyes dokumentumát, majd arra kényszerítették, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson egy éjjeli szórakozóhelyen.

A banda november 18-án, vasárnap bukott le, amikor egy 13 éves kislányt próbált meg átjuttatni a petei határátkelőhelyen.

A két férfi és a 26 éves nő ellen bűnszövetkezet alapítása, emberkereskedelem és kiskorúakkal való kereskedelem miatt emeltek vádat - őket előzetes letartóztatásba helyeztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: