2013-09-26 08:22:08• hírek • Blikk.hu

Eszenyi Enikő feszült

A Jó embert keresünk főszerepéért megosztva kapott Színikritikusok díja után Prima Primissima Díjra is esélyes Eszenyi Enikő. A Vígszínház igazgatónőjének különösen feszült időszak ez, hiszen akár már csütörtökön eldőlhet: folytathatja-e a munkát a teátrum élén, vagy át kell adnia a direktori széket a másik pályázónak, Balázs Péternek.

Mit jelentenek önnek ezek a rangos elismerések és a közönség kiállása?

– Ezek a díjak fontos visszajelzések, arról, hogy hol tartok, és hogy a színházi szakma elismeri a munkámat. A Prima Díj pedig azért különösen kitüntető, mert politikától független, művészetpártoló emberek adományozzák. És természetesen nagyon jólesik a nézők szeretete, ragaszkodása, amely, úgy érzem, nemcsak nekem, hanem a Vígszínház eddigi eredményeinek szól. Köszönöm mindenkinek, aki támogat minket.

Már javában próbálják a Danton halálát, amelyben három igencsak összeszokott művész, Alföldi Róbert, Stohl András és László Zsolt dolgozik együtt. Követi a próbák menetét? Milyennek látja a készülő előadást?

– Remekül dolgozik az egész társulat ezen a különleges szépségű darabon. Minden esély megvan arra, hogy rendkívüli előadás szülessen.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: