2015-11-22 20:31:13• hírek • Blikk.hu

Elviselhetetlenek Eszenyi Enikő hisztérikus kirohanásai

A Vígszínház igazgatónője botrányt robbantott ki. Folyamatos hisztijei miatt egyre több színész ott akarja hagyni a színházat.

Először Harkányi Endre számolt be arról, hogy méltatlanul bánt vele a Vígszínház vezetője, és azóta kiderült, hogy Szegedi Erika színművésznő is elfordítja a fejét, ha elmegy a Vígszínház épülete előtt. Eszenyi Enikő a témával kapcsolatban eddig nem kívánt nyilatkozni.

Először Harkányi Endre nyilatkozott, hogy ott hagyja a társulatot, mert a főnöke felére csökkentette a fizetését, amit az idős Harkányi teljesen jogosan méltatlannak tartott, ezért döntött úgy, hogy nem kíván többé a társulat tagja lenni. Majd a kedélyek továbbra sem csillapodtak, a művész után Szegedi Erika színésznő is kitálalt, szerinte botrányos Eszenyi Enikő viselkedése.

"Elromlott a hangulat. Hiányoltam a velem való törődést, a hozzám illő szerepeket, a megbecsülést. Szomorú volt megélni azt, ahogyan a kollégáim vergődnek a nagy múltú színház gyönyörűen felújított falai között"- mesélte a színésznő.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: