2008-03-28 00:15:50• hírek • Szatmár.ro

Priscilla Presley arcát álsebész szabta el

npriscillapresley1Elvis egykori neje nem a legjobb formáját hozza, ál-plasztikai sebész kése alá feküdt.

Nemrég Priscilla Presley lányáról, Lisa-Marie-ról jelentek meg nem éppen hízelgő cikkek - A nagy Elvis egyetlen gyermeke ugyanis annyira meghízott, hogy mindenki elszörnyedt legújabb fotóitól.

Azóta Lisa-Marie megszólalt és elmondta, azért ennyire túlsúlyos, mert ikreket vár. Reméljük, valóban csak átmeneti ez az állapot...Elvis egykori gyönyörű felesége azonban nem valószínű, hogy sokat javíthat báját vesztett arcán!

Priscilla néhány éve úgy gondolta, ideje frissítenie kinézetén. Sajnos.

Mert egy olyan orvosra bízta az ábrázatát, aki valójában nem is volt szakember! Egy argentin ál-plasztikai sebészhez fordult, aki a műtét idején még csupán nővéri képesítéssel rendelkezett: Daniel Serrano silány minőségű, ipari szilikont fecskenedezett több pácienséhez hasonlóan Mrs. Presley-be is.

Kezdetben nem volt következménye a dolognak, ám hamarosan súlyos mellékhatások jelentkeztek a betegeknél. Mélyedések keletkeztek az arcon, de paralízis is előfordult. Felelőtlen tettéért csak nemrég ítélték el az áldoktort.

Priscilla Presley arcán szerencsére kevésbé hagyott nyomot a sarlatán keze, de az is biztos, hogy ma már nem igazán hasonlít arra a szépségre, aki hozzáment az ezrek által imádott Elvis-hez. Arcát azóta is többször átszabták...

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: