2009-05-11 14:54:42• hírek • Balogh Anita

Elvileg kezdődhet a megyei utak kátyúzása

Amennyiben hétfő estig nem érkezik egyetlen egy fellebbezés sem, következhet a szerződéskötés, amit követően elkezdődhetnek a megyei utak kátyúzási munkálatai. A nemrég megtartott licit eredménye: Szatmár megye négy zónájában három cég fogja végezni az utak javítását.

A Szatmár Megyei Tanács nyilvánosságra hozta a nemrégiben megtartott, a megyei utak kátyúzására kiírt licit győztes cégeinek nevét. A munkálatok elvégzésére tíz cég jelentkezett, közülük hármat választott ki a licitet vezető testület. A négy zónára osztott megyében két zónában egy cég fog dolgozni, míg a fennmaradó két térségben egy-egy útépítő, illetve ebben az esetben útkarbantartó vállalkozás fog tevékenykedni.

Az I.-es számú zóna Nagykárolyt és környékét jelöli, itt a SC Drum Construct SRL fog dolgozni a megyei utak rendbetételén. A II.-es zóna Szopor környékét jelöli, itt a SC Constructii Srumuri SA fog útburkolat-karbantartást végezni, és ez a cég a felelős a III.-as zóna, Szatmárnémeti környékén található megyei utak javításáért. A IV-es számú zónában  - az Avasban - a SC Alfa Rom végzi majd az útburkolat felújítását.

Amennyiben a licit eredményét illetően nem fog fellebbezés érkezni, a fentebb említett cégek 13 hónapon keresztül fognak felelni zónájukban az utak állapotáért. A tervek szerint hamarosan meg fogják kötni a munkálatokról szóló szerződést, s ezt követően napokon belül megkezdődhet a Szatmár megyei utak rendbetétele.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: