2011-10-11 07:45:54• hírek • www.blikk.hu

Elvicceli a KRESZ-órát Bajor

Szorgalmasan koptatja az iskolapadot Bajor Imre, bár elkülönítették a többi diáktól, ugyanis több röhögés volt a KRESZ-órákon, mint tanulás.

Miután a színész Fülére költözött, belátta, feleségének, Ildikónak igaza van, nem hurcolászhatja őt örökké az asszony vagy régi sofőrje. Bajor 30 évig, több kísérlet ellenére képtelen volt megtanulni az autóvezetést. A szándék megérett benne, de a tettekhez a Blikk kellett: beírattuk Imrét egy autóvezetői tanfolyamra.

- Amikor depressziós pánikbeteg voltam, akkor is tudtam, hogy baj van, mégsem volt erőm egyedül tenni ellene. A barátaim határozottan kocsiba tettek, és elvittek orvoshoz. Ez a dolog is ilyen. Akarom, tudom, hogy szükséges, de egyedül a büdös életben nem iratkoztam volna be - ismerte el Imre, aki kiegyensúlyozottabb és egészségesebb, mint valaha. - Egy Shakespeare-darabot hamarabb meg lehet tanulni, mint ezeket a szabályokat - sopánkodik Bajor a tanteremben, zavartan a falat borító közlekedési táblák zűrzavarában.

Pálos Gábor, a székesfehérvári autósiskola vezetője elismeri: nincs könnyű dolguk a színésszel.

- Nagyon igyekszik, de mindenről eszébe jut egy sztori az órák alatt is. Ráadásul olyan természetesen állnak távol tőle a közlekedési szabályok és a műszaki dolgok, hogy „egyszemélyes kisegítő osztályban" foglalkozunk vele, elkülönítettük, mert a többi diák megszakad a röhögéstől - magyarázta Pálos Gábor. Nagyon meglepte a Kicsihuszárt, hogy jogosítványával - amit csak megszerez egyszer - még traktort is vezethet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: