2014-03-26 10:21:17• hírek • Blikk.hu

Élvezetből pornózik Baukó Éva barátnője

Gere Barbara, Az élet show-ja szereplője pornószínésznő! Baukó Éva  jó barátnője azon kevesek közé tartozik, akik szeretik a munkájukat, mi több, Barbi élvezi is, hiszen elmondása szerint igazi kikapcsolódás számára.

A fiatal lányt ugyan a nézők szinte nap mint nap láthatják a képernyőn, ám a fekete hajú lány egyesek számára nemcsak a TV2-n futó műsorból lehet ismerős, hanem pornófilmekből is, ahol Daniella Rose néven szerepel. A videókon Barbi mosolyogva kényezteti partnereit, legyen az nagypapakorú, illetve túlsúlyos férfi, sőt még az érett korban lévő asszonyokat sem veti meg. Egyes vi­deókban a fiatal lány egyszerre két férfit szeretget, és a videókon úgy tűnik, nagyon is élvezi a dolgot.

- Több mint egy éve kezdtem el a szakmában dolgozni, ugyanis pénzre volt szükségem. Az első munka megviselt, el is szerettem volna felejteni, azonban megváltoztak a dolgok - kezdte Barbi.

- Elein­te a pénz motivált, de most már úgy fogom fel, hogy ez a munkám, és nincs bennem emiatt rossz érzés. A stábtagokkal is jóban vagyok, és be kell valljam, amióta ezt csinálom, boldogabb az életem, hiszen az anyagiak szempontjából nincs gondom, sok szabadidőm van, és munka közben teljesen ki tudok kapcsolni. Igazából elmondhatom magamról, hogy szeretem a munkámat, de amint megcsinálok egy szettet, és kilépek az ajtón, olyan, mintha nem is lett volna... Szerencsére a szüleim­ és a barátaim elfogadták, hogy pornózok - mesélte Barbi, aki nem szórja a pénzt, hanem próbál spórolni, hogy idővel továbbléphessen.

A teljes cikket itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: