2014-12-10 19:36:48• hírek • Blikk.hu

Elvette a bank Demcsák Zsuzsa lakását

Már csak bérlő a saját otthonában a TV2 sztárja.


A Blikk információi szerint Demcsák Zsuzsa válásának vagyonmegosztási része még el sem kezdődött, s úgy tudjuk, nagyon messze vannak az álláspontok egymástól. Egyvalami azonban már biztos: az utolsó közös lakáson sem kell osztozniuk, mivel az is a bankra szállt vissza.  A két kisgyermekét egyedül nevelő műsorvezető viszont bérlőként szeretett volna maradni, és maradt is az utolsó közös lakásban, mivel az közel van a gyerekek iskolájához, edzéséhez.

Az ok nagyon egyszerű: az egyedül maradt Demcsák nem tudta tovább fizetni az óriásira növekedett havi törlesztőrészleteket, hiszen édesanyaként bevételének jelentős részét a gyermekeire áldozza. Merthogy annak idején 40 millió forintnyi devizahitelt vettek fel a piaci áron 55 millió forintot érő ingatlanra, és még jelenleg is több tízmillióra rúg a tartozás. A havi több százezer forintnyi részlet már teljesíthetetlen lett a Mokka műsorvezetőjének, így üzletet kötött a bankkal. Abban egyeztek meg végül, hogy a pazar, kétszintes lakás a bank tulajdonába kerül, és Demcsák - aki tegnap nem akarta kommentálni a Blikk értesüléseit - bérlőként lakik benne. Így jóval kevesebbet kell fizetnie érte havonta, mintha a hatalmas hitele törlesztőrészleteit nyögné.

A válás nem ígérkezik könnyűnek. Igaz, jogilag a műsorvezető és K. József már nem házastársak, a gyermekelhelyezés tekintetében megegyeztek, de a vagyonmegosztás még kérdéses. Úgy tudjuk, a férfi követel férjtartásfélét volt nejétől, mert állítása szerint rengeteg költsége adódott a szétköltözés miatt. Ezzel szemben Zsuzsának nincsenek anyagi követelései a férjével szemben, aki amúgy is rengeteg elektronikai és berendezési cikkel távozott, amikor elköltözött. Az is Zsuzsa baráti köréből ismert, hogy a műsorvezetőnő a havi húszezer forint tartásdíjat is elfogadta, csak szeretne már végre új életet kezdeni.

A Blikk.hu portálon megannyi bulvár hír várja. Kattintson ide kérem és hoppsza ott is terem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: