2014-02-23 11:50:22• hírek • Szatmár.ro

Elvesztette utolsó felkészülési meccsét az Olimpia

A Besztercei Gloria volt a szatmári fiúk ellenfele a szombaton lejátszott edzőmérkőzésen.

Szombaton hazai pályán játszotta a Szatmárnémeti Olimpia az utolsó felkészülési mérkőzését a második ligás bajnokság folytatását megelőzően.

A meccs első felére teljes szatmári dominancia volt a jellemző: Balau már a 7. percben gólt szerzett, ám ezt a bíró nem adta meg támadói szabálytalanságra hivatkozva. A 12. percben újra közel állt a csapat a gólszerzéshez, ekkor Gavrilescu beadott labdáját Bostina lőtte a kapu fölé. Az első hazai találatra a 24. percig kellett várni, amikor Bujor egy 25 méteres szabadrúgást értékesített. A mérkőzés képét látva senki nem hitte, hogy ez volt az utolsó szatmári találat...

A második félidőben a besztercei csapat sokkal motiváltabban lépett pályára, Curtius pedig az 57. percben be is lőtte az egyenlítő gólt. Ezt követően folytatódtak a támadások Anca kapuja ellen, a 87. percben pedig büntetőrúgáshoz jutottak a vendégek és ezt értékesítették is. A 90. percben az első gólt szerző Curtuius újra kihasználta az adódó lehetőséget és újra gólt szerzett, így alakult ki az 1-3-as végeredmény.

Az Olimpia összeállítása:
Anca - Muntean, Balau, Ene, Iuhas, Micas, Villand, Gavrilescu, Szalkai, Bujor, Bostina. A második félidőben játéklehetőséget kapott Feier, Svarczkopf, Roghina, Prodan, Dragos, Faur és Kinczel.

Szombaton játszott az Olimpia

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: