2017-10-14 15:21:54• hírek • Szatmár.ro

Elvesztette az Olimpia a Stiinta Miroslavia elleni meccset

A második félidőben potyogtak a gólok, a szatmári fiúknak egyszer sikerült egyenlíteniük.

Úgy tudjuk, hogy a szatmári labdarúgóklub utazása szerdán még pénzhiány miatt kérdéses volt, de végül csak sikerült eljutniuk az Olimpia játékosainak a második ligás labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójának meccsére a Stiinta Miroslavia otthonába.

A mérkőzésen a házigazdák játszottak fölényben, többször is gólközelbe jutottak. A második félidőre igencsak felélénkült a szél, ami némileg a házigazdáknak kedvezett. Az 58. percben ugyanis a Stiinta került előnybe: Eduard Sandu passza révén a labda Alexandru Izmanahoz jutott, aki 20 méterről tüzelt, de a szél a labda pályáját módosította, így a szatmári kapus nem tudta kivédeni a lövést.

A 70. percben a szatmári Munteanu passzolt Vasile Pophoz, aki a 16-os vonalról lőtt és egyenlített. Ez volt a szatmáriak első kapuralövése...

Persze a szatmáriak azonnal kiegyeztek volna a döntetlenben, a házigazdák viszont tovább támadtak, a 76. percben pedig eldöntötték a meccset: a nemrég becserélt Buhacianu Alexandru Marinhoz passzolt, aki 11 méterről szerezte meg a házigazdák győzelmét jelentő találatot.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: