2019-05-10 17:59:57• hírek • Szatmár.ro

Elvesztette a bajnoki döntő párharcának első meccsét a VSK

A Sepsi oroszlánbarlangjában játszották a bajnoki címet eldöntő párharc első meccsét pénteken Maikel Lopez tanítványai.


A házigazdák már az első percekben megmutatták, hogy nagyon meg szeretnék védeni bajnoki címüket, ám talán kicsit túl is lőttek a célon. Úthengerként haladva 21:9-re nyerték az első negyedet, s bár a szatmáriak a második játékrészt 15:18-ra megnyerték, a tetemes hátrányból csak nagyon keveset tudtak ledolgozni.


A félidőt követően a szatmáriak erőre kaptak, ez a negyed zárult a legkisebb különbséggel, 12:13-ra. A szatmáriak javuló játéka pár pillanatra reményt mutatott arra is, hogy kis szerencsével meg is nyerhetik a találkozót. Folyamatosan fogyott a különbség, s bár hosszú ideig tartotta a Sepsi a nyolc pontos előnyt, hat perccel a vége előtt – 55:50-nél – öt pontosra apadt az előnyük. A Sepsi újragondolta a taktikát, a VSK csapatának tagjai kicsit talán izgultak is – ez lehet az oka annak, hogy sokat és nagyokat hibáztak. A különbség két és fél perccel a vége előtt újra 14 pont volt, a találkozó pedig 66:54-es végeredménnyel zárult.


A szatmáriak legponterősebbje és egyben legtöbb lepattanót gyűjtője Denson volt 16 ponttal és 8 lepattanóval, négy pontra váltott passzal pedig Amukamara adta a legtöbb asszisztot. Érdekesség, hogy a Sepsinél két egykori szatmári játékos is a legjobbak között volt: Solopova 17 pontot dobott, Gödri Parau pedig három asszisztot adott.  


A párharc következő mérkőzése vasárnap 19 órától lesz, szintén Sepsiszentgyörgyön.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: