2016-03-26 15:50:28• hírek • Szatmár.ro

Elvesztette a Nagybánya elleni derbit az Olimpia

Idegenben 1-1 volt a végeredmény, itthon nem tudtak nyerni Mircea Bolba fiai.

Szombaton a megszokottnál többen látogattak ki az Olimpia stadionba, ahol 11 órai kezdettel a második ligás bajnokság 25. fordulójában a házigazda alakulat a nagy és örök riválist, a Nagybányai FC-t fogadta. Mindenki győzelemre várt, maga Mircea Bolba vezetőedző is úgy bíztatta a fiúkat, hogy most kell megmutatni, hogy milyen csapat is az Oli.

Az első percekben a házigazdák tűntek magabiztosabbaknak, alakítottak ki helyzeteket, de gólt végül gyakorlatilag az első komoly támadásakor az ellenfél szerzett. A 31. percben Codoban 14 méteres lövése landolt a szatmári hálóban. A folytatásban a vendégek felbátorodtak, a szatmáriak érthető módon nagyon idegesen vonultak az öltözőbe. Annál is inkább, mert kevéssel a lefújás előtt Lukács révén majdnem egyenlített az Olimpia.

A második félidő legfontosabb momentuma a 68. percben történt: a szatmári Munteanu szabálytalankodott Vasile Poppal szemben, ennek pedig tizenegyes lett a vége: Balaure magabiztosan végezte ezt el büntetőt és állította be a 0-2-s végeredményt.

„Ezzel a vereséggel oda jutottunk, hogy a következő tíz meccsből legalább 8-9-et meg kell nyernünk, csak úgy tudjuk elkerülni a kiesést a második ligából” - mondta a meccset követően Mircea Bolba.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: