2014-02-06 09:29:51• hírek • Blikk.hu

Elvesztette 10 éves kisfiát Csókay András

A Prima Primissima díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjével kitüntetett orvos elveszítette legkisebb gyermekét, Mártont.

A 2004. január 29-én született kisfiú a hírek szerint a játszótéren lett rosszul. Igazi tragédia a tragédiában, hogy olyan betegség miatt kellett meghalnia, amely édesapja szakterületét is érinti: a kisfiú olyan idegrendszeri betegséggel, epilepsziával küzdött, amit még a világhírű Csókay doktor sem gyógyíthatott meg. Úgy tudjuk, Márton rohamot kapott, a körülötte állók pedig már későn eszméltek, és nem tudtak segíteni rajta.

A kisfiú egyik legkedvesebb időtöltése a foci volt, valósággal rajongott érte. Volt egyesületének irányítója a legnépszerűbb közösségi oldalon búcsúzott egykori kis tanítványától.

„Emlékszem, amikor először jött edzésre. Emlékszem a szerény mosolyára. Emlékszem az illemtudó viselkedésére. Emlékszem a félszeg mozgására. És emlékszem az örömeire, amit a foci szerzett neki. Örültem, hogy hozzánk tartozott. Örültem, hogy egy picit megkeményítettük. Örültem, hogy boldogan járt edzésre" - emlékezett Újvári Gábor, a Mészöly Focisuli irányítója.

Mártont egy ideje már nem látták az edzői, a fiú szülei ugyanis úgy döntöttek, a fiúnak - legalábbis egy időre - szüneteltetnie kell a sportot.

Körülbelül egy esztendeje határoztak úgy, hogy Marci idejébe a néptánc és a cserkészet mellett már nem férnek bele a rendszeres labdarúgóedzések. Azóta nem hallottak a kisfiúról a klubnál, egészen a múlt hét végéig, addig a szörnyű napig.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: