2014-08-25 09:11:54• hírek • MTI

Elveszi állapotos szerelmét Caramel

Akár már holnap oltár elé vezetné várandós kedvesét Caramel, a házasságkötés időpontját azonban szerelmére, Szilvire bízza. Bár az énekes szerint különleges élmény lehet, ha valaki nagy pocakkal mondja ki a boldogító igent.

– Sokat gondolkoztam azon, hogy nagy pocakkal vagy a pici érkezése után mondjuk-e ki a boldogító igent, de ez csupán Szilvin múlik, ugyanis számomra ez csak formaság, a lényeg, hogy nagyon boldogok vagyunk együtt. Szerintem megvan a varázsa annak, ha terhesen mondja ki az életre szóló esküt, de minden úgy lesz, ahogyan ő szeretné – mesélte a Blikknek Caramel, aki már most felelősségteljes szülőként viselkedik, ugyanis szerelmével együtt már beszerezték a szükséges dolgok nagy részét, kialakították a babaszobát, sőt a kórházhoz vezető utat is kipróbálták, hogy megtudják, hány perc alatt jutnak el, amikor beindul a szülés.

Caramel természetesen izgatottan készül már az apaszerepre, és mindent megtesz azért is, hogy segítse Szilvit, így még a szülőszobában is bent lesz, hogy fogja a lány kezét, amikor világra hozza kislányukat. És azt sem titkolja, hogy nem szeretnének egy gyereknél megállni.

– Mindig is nagy családra vágytam, Szilvi ugyan most az első gyermekünkre koncentrál, de ő is azt szeretné, ha több gyerkőcünk születne. Megadok neki minden lelki támogatást, ugyanis ő az a lány, akire mindig is vágytam.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: