2015-03-12 02:04:52• hírek • Blikk.hu

Szerelmes szingli a Barátok Közt sztárja

A színpadon és a Barátok köztben is szerelmest alakít Kiss Péter Balázs, a magánéletben azonban egyelőre nem találta meg a nagy őt.

De nem is aggódik emiatt. Saját bevallása szerint ő maga is olyan idealista, mint az általa megformált Illés Péter a napi sorozatban, vagy a színpadon Rómeó, de közel sem akkora álmodozó.

- A Spirita Társulattal mutattuk be a Rómeó és Júliát, amelyben én játszom a férfi főhőst. Egy kolléga helyett ugrottam be a darabba, nem volt sok időm a felkészülésre, de megbirkózom vele. Holott Rómeót hatalmas álmodozónak tartom, aki a végletekig szerelmes a szerelembe, én magam pedig sosem voltam ennyire elvakult - mesélte a Blikknek a Barátok közt sztárja.

- A Rómeó és Júlia olyan darab, amelyet mindenki ismer, mindenkinek vannak elvárásai vele szemben, úgyhogy nem könnyű feladat a szerelmes főhőst alakítani. Igaz, a Barátok köztben is szerelmest játszom, de az teljesen más, hiszen ott a barátság alakult át szerelemmé - fejtette ki Peti, aki pillanatnyi érzelmeiből nem meríthet, ugyanis nem él párkapcsolatban.

- Én is arra várok, hogy egyszer csak betoppanjon az életembe az a valaki, de ezt nem szabad erőltetni. Természetesen vágyom rá, hogy rám találjon a szerelem, de az úgyis jön, ha jönnie kell, addig megélem a szingliség örömeit.

Szeretne még több bulvár hírt olvasni? Kattintson ide, a Blikk.hu-n megteheti!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: