2014-06-25 13:28:25• hírek • Kocsis Zoltán

Elütöttek egy lovat, megbüntették a gazdáját

Bizarr közlekedési baleset történt Szatmár megyében, szerda hajnalban Szatmárnémeti és Pusztaradóc között: egy máramarosi férfi személygépkocsijával elgázolt egy gazdátlan lovat.

A baleset éjszaka 02.55 órakor történt a DN 19-es országúton. A 30 éves máramarosi férfi Volkswagen típusú személygépkocsijával az éjszaka sötétjében csak későn vette észre az úttesten poroszkáló, felügyelet nélkül maradt jószágot.

Az ütközés következtében a szerencsétlen pára a helyszínen elpatkolt. Szerencsére azonban a gépkocsi vezetője sérülés nélkül megúszta az incidenst, igaz, autója alaposan megrongálódott.

A rendőrségnek sikerült azonosítania a ló tulajdonosát, akit 170 lejre büntettek, amiért az állatot felülvigyázatlanul hagyta. Gondatlansága miatt nem elég, hogy elveszítette a lovat, amelynek ára 7000-8000 lejtől kezdődik, de még bírságot is kell fizetnie a közúti közlekedés veszélyeztetése miatt.

Sajnálatos módon hasonló baleset nem számít példa nélküli esetnek Szatmár megyében. Tavaly május közepén egy 30 éves kisgércei férfi gázolt el egy lovat Túrterebes közelében. A férfi beszorult a Passat roncsai közé és mire kiszabadították, már nem tudták megmenteni az életét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: