2014-01-09 16:51:14• hírek • Szatmár.ro

Elütötte a földön fekvő nőt, majd elhajtott a helyszínről

A Károlyi út városból kivezető végében történt a baleset szerda este 21 óra körül.

Egy órával a kórházba szállítása után hunyt el a szerda este történt baleset áldozata. A 45 éves nőt a 25 éves Flavia V. ütötte el, de a helyzet azonban korántsem egyszerű: az áldozat ugyanis az úttesten feküdt. A rendőrség tájékoztatása szerint egy hajléktalan személy volt az áldozat, de azt egyelőre senki nem tudja megmagyarázni, hogy hogyan került fekvő helyzetben az úttestre. Sokan arra gyanakodnak, hogy érősen ittas állapotban volt.

A tény, hogy a 25 éves autós áthajtott a földön fekvő emberen szörnyű, de viszonylag könnyen megúszhatta volna az esetet. Viszont amit a baleset után tett, az igen sokat rontott a helyzetén: kiszált ugyanis az autóból, az autó leszakadt lökhárítóját a hátsó ülésre tette, majd elhajtott a helyszínről - így lett az ügyből cserbenhagyásos gázolás.

Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője a Szatmár.ro kérdésére elmondta: az autóvezetőt azt követően sikerült azonosítaniuk, hogy egy szemtanú emlékezett az autó rendszámára.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a fiatal autós sokk hatása alatt volt-e, amikor elhagyta a baleset helyszínét, az viszont biztos, hogy az áldozat élt, amikor áthajtott rajta és a halál csak a kórházba szállítás után egy órával állt be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: