2018-12-03 13:40:04• hírek • Bede Emőke

Eltűnt férfiakat keres a rendőrség. Látta valamelyiküket?

Két férfit is keres a Szatmár Megyei Rendőrség: egyikük elment otthonról, majd többé nem tért vissza oda, a másik pedig egy magyarországi erdőből tűnt el!

A hatóságok tájékoztatása szerint a 85 éves komorzáni férfi, Bura Ioan november 26-án távozott otthonából, oda azonban azóta se tért vissza. A férfi ismertető jegyei: kb. 160 centiméter magas, kb. 65 kilogramm, ősz haj, barna szemek, szögletes arc. Ruházatáról nincsenek információk.


Hasonlóan nem tudni semmit arról az érdengelegi férfiről sem, aki Magyarországon dolgozott. November 8-án ágakat és fát gyűjteni ment el a jakabszállási erdőbe, ám onnan nyom nélkül eltűnt. Kollégái több napon át keresték, de hiába. Bene Vasile Nicolea 170-175 centiméter magas, 60-65 kilogramm, sportos testalkatú. Eltűnésekor farmernadrágot, egy sötét színű pulóvert, ez alatt egy kék rövidujjú pólót viselt, lábán pedig egy sötét sportcipő volt.. 


A rendőrség arra kér mindenkit, hogy amennyiben információkkal rendelkeznek a férfiak hollétét illetően, tárcsázzák a 112-es segélyhívót vagy keressék fel a legközelebbi rendőrőrsöt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: