2014-08-06 09:21:54• hírek • Blikk.hu

Eltűnt a képernyőről Bárdos András

Bajor Imre a Mágnás Miska szerepében
Bajor Imre a Mágnás Miska szerepében

Elhagyta az országot Bárdos András és Máté Kriszta. A sztárpár körül hosszú idő óta nagy a csend.

A Blikk úgy értesült, hogy a híradós és családja hetekkel ezelőtt Amerikába utazott. Az információik szerint nem nyaralni mentek a tengerentúlra.

Máté Krisztának egy műsora fut a televízióban, az RTL II-n látható Az első millióm története. Jelenleg csak ismétléseket láthatnak a nézők, ahogyan a nyári leállások idején ez lenni szokott.

Bárdos András azonban július elejéig még hetente több alkalommal képernyőn volt a Story4 híradójában a HÍR24-ben, ám július 4-étől hirtelen eltűnt.

De nem csak a képernyőn láthatatlanok Krisztáék, tágabb ismeretségi körükben, lakókörnyezetükben is találgatják, vajon mi lehet velük. Nem látni őket, és nem hallani felőlük.

Egyes hírek szerint ennek nem csak egy rendkívül hosszú nyaralás az oka, úgy hírlik, szépen csendben, minden különösebb búcsúzkodás és bejelentés nélkül elhagyták az országot, és egyelőre nem is tervezik, hogy hazatérjenek.

A Blikk megpróbált utánajárni, mi lehet igaz abból, hogy a Máté- Bárdos házaspár Amerikában kívánja folytatni az életét.

Az érintett házaspárt hiába kerestük, egyikük telefonja sem volt kapcsolható. Hadas Kriszta, aki két évig volt Kriszta műsorának a főszerkesztője, és ezalatt jó barátnők is lettek, meglehetősen titokzatos volt.

- Valóban hosszabb ideje Amerikában vannak Krisztáék. Ennél többet azonban nem mondhatok. Az ő dolguk, hogy az utazásukkal kapcsolatban mit kívánnak megosztani a nyilvánossággal - zárta rövidre Hadas.

A Szombat esti láz - A nagy félrelépés című műsor idei évadjában, Kriszta súlyos térdsérülése ellenére is lelkesen és vidáman vett részt a két népszerű televíziós.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: