2010-03-23 15:32:13• hírek • Szatmar.ro

Ön-és kapusgól félpályáról

Alejandro Palacios
Alejandro Palacios

Mexikóban nagyot potyázott, Argentínában pedig egyenlített a kapus - nézd meg.

A kapusok sokszor egy-egy mérkőzés végkimenetelében is fontos szerepet játszanak, ez minden szurkoló számára ismert tény. A hétvégén Latin-Amerikában két hálóőr is a figyelem középpontjába került: egyikük egy hatalmas potya, másikuk egy hatalmas gól miatt.

A CONCACAF (Észak-és Közép-Amerika) zóna Bajnokok Ligájának a negyeddöntőiben a mexikói UNAM Pumas igen gyorsan ledolgozta a Marathon ellen Hondurasban összeszedett két gólos hátrányát: az 52. percben már 4-0-ra vezettek. Ekkor Jehu Chiapas gondolt egyet és jó negyven méterről hazagurított, Alejandro Palacios kapus legnagyobb bánatára: a portás ugyanis nem tudta lekezelni a lasztit, ami így a hálóban kötött ki.

Más kérdés, hogy a vendégeken ez sokat nem segített, főleg, hogy a „pumák" további kétszer betaláltak. Nézd meg az esetet 1:11-nél.

 


Argentínában homlokegyenest más teljesítmény miatt került reflektorfénybe egy hálóőr: Darius Capogrosso, a CAI portása ugyanis a 94. percben mentette 1-1-re a Gimnasia Jujuy elleni másodosztályú bajnokit. Ebben még nincs semmi különös, de ha hozzátesszük, hogy a 30 esztendős hálóőr jó 70 méteres szabadrúgásból volt eredményes!

Nézd meg a gólt 1:22-nél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: