2018-01-18 14:50:23• hírek • Szatmár.ro

Eltörölték a Dakar-rali motorosainak csütörtöki futamát – Mani a 24. helyen két nappal a verseny vége előtt

Az idei Dakar-rali szervezői lefújták a motorosok versenyének csütörtöki, 12. szakaszát. Az ok a közelgő vihar volt, ami miatt a helikopterek nem tudtak felszálni, így nem tudtak volna a segítségére sietni a bajba jutott, esetleg orvosi ellátásra szoruló motorosoknak.

A szerdai versenynap nehéz volt Gyenes számára. Továbbra is megfázással küzd, de a technika sem segítette a versenyben. Megadta magát ugyanis az a gomb, amivel a verseny útvonalát mutató roadbook-on lehetett előrébb jutni a térképen. Ezért ezt verseny közben kézzel kellett működtetnie, emiatt pedig egyet esett is – aminek következtében leszakadt a motor kipufogója is.

„Remélem hogy hatni fognak az antibiotikumok, akiket az orvosok adtak és sikeresen eljutok a Cordoba-i célba” – nyilatkozta az Autonet Motocycle Team versenyzője.

Január 19-én a mezőny San Juanból Cordobába száguld a verseny 13. fordulójában. A mért szakasz 424 kilométer, az összekötő 483 kilométer lesz. Szombaton, az utolsó versenynapon 160 kilométer összekötő és 120 kilométer mért szakasz vár a versenyzőkre.

Gyenes Emánuel jelenleg az összetett pontlista 24. helyén áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: